ATLASZMUNKAK.HU
digitális munkaportál
Cégeknek


X
Regisztráció
Elfogadom az ATLASZ Iskolaszövetkezet adatkezelési szabályzatát *
Hozzájárulok, hogy munkakeresés céljából kezeljék az adataimat *
Facebook
X
Bejelentkezés
E-mail cím:
Jelszó:
Belépve maradok
Facebook
Értékesítési képviselő
1112 Budapest XI. kerület
294120 Ft/hónap
20-40 óra/hét

Pályakezdőként szívesen vágnál bele egy szuper lehetőségbe Értékesítési képviselőként?

Amennyiben rendelkezel BSC/BA /MSC dimplomával gazdasági vagy egészségügyi szakon, Téged várunk! Feladataid közé tartozna majd az ügyfelek látogatása Bp-en és vidéken, termékek bemutatása, kimutatás készítés, felettesnek angol nyelven riportálás.

Természetesen a munkavégzéshez autót biztosítanak. Határozott 3 hónapra szól a pozíció januári kezdéssel, viszont amennyiben sikeres az együttműködés, akár a későbbiekben is számítnak Rád. :)

Ne hagyd ki ezt a szakmai lehetőséget!

 

Elvárt képességek, kompetenciák:

- B kategóriás jogosítvány, vezetési tapasztalat
- Meglévő diploma gazdasági vagy egészségügyi karon, előny: folyamatban lévő mesterképzés
- Felsőfokú, tárgyalóképes angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt
- heti 40 óra ráérés januártól, minimum 3 hónapig
- MS Office programok magabiztos kezelése

Végzettség szintje: Főiskolai vagy egyetemi alapképzés
Angol: Felsőfokú
Munkavégzés helye:
1112 Budapest Balatoni út 2/a (Budapest One irodaház, I. emelet)
Bérezés:
294120 Ft/hónap

Heti 40 órában a várható nettó fizetés: 250.000 Ft/hó
- túlóra esetén az órabér: br. 1690 Ft/óra

Munkaidő:
20-40 óra/hét

H-P 09:00-17:00 

Előnyök, lehetőségek:

- fejlődési lehetőség
- szakmai gyakorlatod igazolják

Cégleírás, céginformáció:

Az Oktal Pharma Hrvatska vállalatot 1992-ben alapították meg mint magántulajdonban lévő kereskedelmi és szolgáltató korlátolt felelősségű társaságot. Az Oktal Pharma gyógyszertárakat, kórházakat és egyéb egészségügyi intézményeket lát el hazai előállítású és importált gyógyszerek, orvosi és egyéb termékek széles skálájával.

Megközelítőleg 400 hazai és külföldi beszállítóval és körülbelül 1400 vevővel üzletel (magán és állami tulajdonban lévő gyógszertárak, drogériák, nagykereskedelmi drogériák, magánrendelők és klinikák, rendelőintézetek, klinikai kórházak, klinikai központok, intézmények és optikák) és megközelítőleg 14.000 különböző terméket forgalmaz.  

Az exporttevékenység serkentése céljából cégeket alapított Szlovéniában, Bosznia-Hercegovinában és Szerbiában. Az Oktal Pharma nemzetközi szintű üzleti együttműködést hozott létre és több mint 30 külföldi gyógyszeripari céget képvisel, ami előnyt biztosít a hazai piacon és a Horvátországon kívüli új piacokra való bejutás terén is.  

A vállalat már több mint 25 éve fejleszti tevékenységét a drogériai nagykereskedelem terén és szolgáltatásai fejlesztésével, a tevékenységébe való beruházással, az alkalmazottai tudásának és képességeinek növelésé céljából végzett befektetésekkel, továbbá stratégiai együttműködések megteremtésével erősíti pozicióját a piacon.

Így 2004-ben stratégiai partnerkapcsolatot teremtett a német Andreae-Noris Zahn AG (ANZAG) drogériai nagykereskedelmi céggel, amely a vállalat 49%-os résztulajdonosává vált. Miután 2010-ben az Alliance Boots átvette az Andreae-Noris Zahn AG drogériai nagykereskedelmi céget, az Oktal Pharma az Alliance Boots Csoport tagjává vált, amely egyike a legnagyobb európai gyógyszeripari cégeknek.

A Walgreens és Alliance Boots cégek utólagos összevonásával 2014. decemberében megalapításra került a Walgreens Boots Alliance vállalat, egy globális vezető cég a gyógyszerészeti tevékenység, gyógyszeripari termékek és az egészségmegőrző termékek területén, amelynek az Oktal Pharma cég is tagja.

Az Oktal Pharma 2017-ben céget nyitott Magyarországon is, amely a Johnson & Johnson Vision Care Companies cég ACUVUE® elnevezésű kontaktlencséinek kizárólagos forgalmazásával foglalkozik.1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b. 206.
H 12:00-18:00 K-P 10:00-18:00
+36 1 255 0654
hello@atlaszcsoport.hu