Diákmunka Győrben: sosem fogsz unatkozni!

Diákmunka - Győr edition

Egyetemista éveidet Győrben kezded? Szuper, üdv nálunk! Ha pedig a suli mellett dolgozni is szeretnél, mutatjuk milyen lehetőségek nyíltak most előtted: rugalmasság, alkalmi diákmunka, modern munkakörnyezet. Igen, ez is Győr! És akkor az itteni végtelen szórakozási lehetőségekről még nem is beszéltünk…

MEGNÉZEM A DIÁKMUNKÁKAT 

 

Diákmunka Győrben 16 éves kortól

győr madártávlatból

Győrben már középiskolásként is simán diákmunkázhatsz, ha betöltötted a 16. életévedet. Ezek a melók rugalmasak, könnyedén összehangolhatod őket a sulival és ha ügyesen bánsz az időddel, akár 8 órát is dolgozhatsz hetente.

A szünidőkben, vagy akár hétvégente végezhető munkák segítségével pedig még többet - így hamar meglesz az új mobilra, laptopra, vagy akár a nagyobb kiadásokra pl. nyelvvizsgára,  jogsira, fesztiválbérletre való. 18 éves korodig viszont még kelleni fog a szüleid engedélye, és éjszakai munkát, túlórázást sem fogsz tudni vállalni - utána azonban már szabad a pálya!

De az anyagi önállóság és biztonság megteremtése az egyetemi, fősulis évek alatt lesz igazán fontos -  ezek mellett pedig már gyerekjáték a diákmunka! 18 év felett több győri diákmunka lehetőség közül is válogathatsz, illetve komoly, akár szakmai munkákra is adhatod a fejed.

A diákmunka Győrben a szakmai gyakorlat teljesítéséhez is jól jön, de “sima” munkatapasztalatként sem utolsó - nem árt, ha később van mit írni az önéletrajzodba. Másrészt megismerkedhetsz a “felnőttek világának” szereplőivel: bérpapír, jelenléti ív, munkaszerződés. Meg persze az önálló, versenyképes keresletről se feledkezzünk meg - persze túlvállalni itt sem kell magad, a vizsgáidról azért ne maradj le. ;)

Mikkel várunk jelenleg?

KFC diákmunka Győr Árkád

Az Árkádban lévő KFC-ben bizonyos pozik már 16 éves korodtól várnak. Többféle lehetőség közül lehet válogatni: konyhai kisegítő, csomagoló vagy kasszás is lehetsz a suliidőn kívül.

Ne aggódj, mindenre betanítanak, és akár azonnal kezdhetsz egy fiatalos, barátságos csapat részeként. A munkaidő teljesen rugalmas, heti nyolc, de akár negyven órát is ledolgozhatsz, jöhetsz hétvégén vagy esténként is - ahogy te ráérsz!

Mindenesetre a KFC diákmeló fizetése Győrben is elég motiváló: akár 1350 Ft-ot is kereshetsz óránként! Esténként, vasárnap és ünnepnapokon pedig műszakpótlék is jár, a különböző bónuszokról, és a borravalóról már nem is beszélve. Ja, és itt dolgozóként 25% kedvezményben részesülsz az összes KFC, Pizza Hut étteremben ÉS a Starbucksban is. ;)

 győr kfc diákmunka

KFC Győr Pláza diákmunka

A KFC az Árkád mellett a Győr Plázában is vár, hasonló feltételekkel. KFC-s dolgozóként egy pörgős, összetartó közösség tagja leszel, és mivel általában sokan dolgoznak itt diákmunkásként, biztos hogy hamar összehaverkodsz a kollégáiddal. Ráadásul a csapatépítő programok nagyon gyakoriak, úgyhogy közös élményekben is bőven lesz részetek!

Ha precíz vagy és jó kommunikációs képességekkel rendelkezel, és szeretsz és tudsz is az emberekhez kapcsolódni, akkor kasszásként egész nap elbeszélgethetsz a vendégekkel, és kezelheted a pénzt.

Szeretsz a konyhában sürgölődni? Konyhai kisegítőként a tökéletes sültkrumpli elkészítése, az omlós csirkék sütése és a guszta szendvicsek összeállítása határozzák meg a napod. Így ez a pozíció akár egy lehetséges vendéglátós karrier megalapozása is lehet.

Ha gyors és alapos vagy, szeretsz bíbelődni és bírod a monotóniát, akkor a csomagolórészlegen a helyed. Kevésbé kerülsz kapcsolatba a vendégekkel, mint kasszásként, de unatkozni, azt biztos nem fogsz. A KFC-ben rengeteg az előrelépési lehetőség, úgyhogy nyugodtan számolhatsz azzal, hogy nem sokáig maradsz ugyanabban a pozícióban. Ki tudja, talán te leszel a következő üzletvezető?

Ha érdekel a KFC-s dolgozói lét, nézd meg erről szóló Youtube-videónkat:

 

Pizza Hut diákmunka Győrben

győri diákmunka a pizza hut-ban

Egy másik szuper étterem, ahol elérhető Győrben diákmunka: a Pizza Hut! Egész nap pizzák között lenni beleillik egy álomba, ráadásul szuper vendéglátós tapasztalatot szerezhetsz. A rendelés felvételtől a pizzatészták kezelésén, a feltétek elkészítésén-kiválasztásán át egészen a fizetésig végig követheted a pizza útját. Szintén egy jó társaságban, csupa fiatal között dolgozhatsz!

A melóvégzés itt is rugalmas, a beosztásodat szabadon alakítodhatod és akár 1300 Ft-ot megkereshetsz óránként. Csakúgy, mint a KFC-ben, itt is jár neked műszakpótlék és különböző bónuszokat is kapsz. És 25%-os kedvezmény jár a cég többi egységébe: KFC, Starbucks, na meg a pizzák - így a kereseted biztos nem fog elmenni csupán a kajálásra.

Jelentkezés után azonnal kezdhetsz, és hosszútávon számolhatsz a munkával. Ja, és nálunk már online is jelentkezhetsz az összes diákmunkára Győrben!

Érdekelnek más győri diákmunkák is? Csekkold a linken az aktuális lehetőségeket!

GYŐRI DIÁKMUNKÁK, JÖVÖK!

 

Mik a feltételei a diákmunka vállalásnak?

Ha betöltötted a 16 éves korodat, már dolgozhatsz - de még a szüleid írásos engedélye fog kelleni hozzá. Valamint a sweet sixteen az éjszakai munkavégzésre sem jogosít fel, a diákmunka 18 éves kor alatt Győrben is ezekkel a megkötésekkel érhető el.

18 éves korodtól kezdve viszont mindent szabad, és a szülői engedély sem kell már!

Amire viszont mindig szükséged lesz, ha diákmelózni szeretnél:

  • érvényes személyi igazolvány
  • érvényes lakcímkártya
  • érvényes diákigazolvány
  • nevedre szóló, önálló bankszámla

Hogyan jelentkezhetsz, ha érdekel a diákmunka Győrben?

győri diákmunka ajánlatok

A válasz egyszerű: csak regisztrálj hozzánk az email címeddel, és már jelentkezhetsz is valamelyik neked tetsző győri hirdetésünkre!

Ahhoz pedig, hogy rajtunk keresztül el is kezdhesd a munkát, diákszövetkezetünk tagjává kell válnod - ez a szerződés is csupán pár perc és kattintás, hiszen nem kell bejönnöd, nálunk mindent online, akár mobilról is intézhetsz!

Ha ez is megvan, már csak a konkrét diákmunka megállapodását kell aláírnod. :)  

GYŐR + DIÁKMUNKA - ITT A HELYEM! 

 

Győrben diáknak lenni jó - mutatjuk mire költheted a fizud

Győr amellett, hogy az egyik legszebb megyeszékhelyünk, pezsgő diákélettel is rendelkezik. Jobbnál-jobb középiskolái - a Révai gimi rendre előkelő helyen szerepel az országos középiskolai rangsorokban - és két egyeteme is tesz erről.

Érdekeljen bár a jog, vagy a járműipar, vagy esetleg a művészeti képzések, a Széchenyi István Egyetem 9 karának valamelyikén biztosan megtalálod a számításodat. A teológiai irányultságúakat pedig a Győri Hittudományi Főiskola várja.

De ebben a városban dolgozni is igazán megéri - csak győzd hol elkölteni a fizut! Ugyanis jobbnál-jobb kikapcsolódási lehetőségek vannak arra, hogy lazítsatok a haverokkal - a szokásos kolibulikon kívül is.

Rejtvényeket oldanál meg, erősítenéd a csapatot? Netán egy kis borzongás is belefér? A szabadulószoba - őrület Győrben is jelen van: egyre több tematikus szoba és terem várja, hogy kiszabadítsátok magatokat.

Ha a konyhai melózás mellett is pörögnél, vár a győri cyberjump trambulinpark! A szabad pályákon kedvetekre ugrálhattok - szaltózhattok, a trambulinnal egybekötött sportpályák pedig vicces meccsek színhelyéül szolgálhatnak.

De testmozgásnak a jól bevált túraútvonalak sem utolsók - Győr ebben is az élen jár. A különböző nehézségű tanösvények és útvonalak élményét egy kis Geocaching is  fokozhatja: országszerte már több, mint 4500 elrejtett láda várja a természetben, hogy ráleljetek!

közös kirándulás a haverokkal győrben

Ilyen pezsgő városban kár otthon ülni! A pénz meg végképp ne tartson vissza: Győrben is számos, alkalmi és állandó diákmunka közül válogathatsz. Ezzel a tapasztalatszerzés és önállósodás mellett pénzt is kereshetsz - és így máris meg van a VIP szabadulószobára való. ;)

Nálunk győri állásajánlatokat is találsz:  

JELENTKEZEM DIÁKMUNKÁRA

Diákmunka