Diákmunkát keresek! AKkor Atlaszdiák!

Diákmunkát keresek

Diákmunkát keresek!

Diákmunkát keresek -  Ha jól fizető diákmunkát keresel főleg Budapesten, akkor az egyik legjobb megoldás lesz számodra az Atlaszdiák. Az Atlaszdiák egy régóta működő bejáratott diákszövetkezet, ahol nagyon könnyű regisztrálnod és gyorsan munkát is fogsz találni.

Legyen fizikai vagy irodai diákmeló, az Atlaszdiáknál rengeteg típusú állás közül mazsolázhatsz. Számos budapesti, pest megyei, balatoni vagy győri munkát találhatsz nálunk, de nem ritka a vidéki városokban levő diákmunkák sem amelyet megtalálhatsz nálunk.

Diákmunkát keresek! - Regisztrálj nálunk

Ahhoz, hogy diákmunkára jelentkezhess, ahhoz először regisztrálnod kell nálunk, majd miután kitöltötted a szükséges dolgokat, jelentkezhetsz a diákmunkára. Igazából az egész regisztráció egy nagyon rövid folyamat, szóval nem kell sokáig időznöd ezen.

De nézzük meg, hogy mi a pontos folyamata a regisztrációnak:

Ahogy írtuk feljebb, ahhoz, hogy jelentkezhess diákmunkára, előtte regisztráció szükséges. A regisztrációhoz szükséged van a személyidre, diákigazolványodra és az adókártyádra. Az is fontos, hogy legyen egy bankszámlád, ahova majd be fog futni a fizetésed. Amikor jelentkezel az állásra, ott minden le lesz írva, hogy mit kell pontosan csinálnod.

Nagyon fontos az, hogy szuper önéletrajzod legyen, mivel az alapján fogunk néha mi is toborozni, illetve az alapján választ majd ki téged egy interjúra a munkáltató. Ha elmész az első napra, akkor oda mindenképpen kipihenve, kultúráltan jelenj meg. Előző nap már ne bulizgass, mert könnyen bebukhatod az új diákmunkádat.

 

Diákmunkát keresek - Olyan munkát keres amit szívesen vállalsz

Mivel rengeteg diákmunka található a honlapunkon, így érdemes olyan munkát választanod, amely közel áll hozzád. Ha nem így választasz, hanem csak az órabér mértéke van a szemed előtt, akkor szenvedősek is lehetnek majd a diákmunkás napjaid és könnyen ráunhatsz. Ha nem jó a munkamorál, azt a munkáltató is kifogja szúrni, amely nem túl előnyös. Mindig válassz olyan diákmelót, amely közel áll hozzád. Ha szereted a fizikai munkákat, akkor azt válaszd. Ha inkább a kényelmesebb meló áll közelebb hozzád,akkor az irodai diákmunkát preferáld.

Diákmunkát keresek - Mennyi idő alatt találsz nálunk diákmunkát? Ha diákmunkát keresel és regisztrálsz nálunk, akkor általában pár nap alatt lesz már munkád. Ha nem találtál magadnak megfelelő állást, akkor természetesen várni kell, míg feltöltjük az újabb és újabb állásokat. Ezeket érdemes folyamatosan figyelned és ha olyat hirdetünk meg, amely érdekel, akkor gyorsan érdemes elcsípni.

Azt se feledd, hogy a diákmeló kiváló a szakmai fejlődéshez is és ha ügyes vagy és meggyőződ az adott vállalatot ahol dolgozol, akkor nincs kizárva, hogy a jövőben majd felvesznek oda.

Diákmunka