Iskolaszövetkezet a legjobb DIÁKMUNKÁKKAL

Iskolaszövetkezet a legjobb DIÁKMUNKÁKKAL

Egyáltalán mi az az iskolaszövetkezet?

Ha csak röviden kellene fogalmaznunk, akkor munkavállaló oldalról csak annyi, hogy az iskolaszervezet egy olyan szervezet, amely segít neked abban, hogy könnyen és egyszerűen diákmunkához juthass. Ha a munkáltató oldaláról közelítjük meg a dolgot, akkor pedig egy olyan diákközvetítő szervezet, amely segít abban, hogy a megfelelő diákokat toborozza az adott munkára, majd kiközvetítse a munkáltatónak. Nagyon fontos, hogy a diák-munkáltató összhangban legyenek egymással, azaz tényleg megfelelő diák kerüljön az adott munka elvégzésére. 

 

Belépés az iskolaszövetkezetbe

Sok esetben nagyon jól jön neked is a pénz a hétvégi bulikra vagy a nyári fesztiválokra, ugye? Ehhez viszont munkát érdemes vállalnod.

Ahhoz, hogy diákként diákmunkát végezhess, ahhoz regisztrálni kell az iskolaszövetkezetbe, ami igazából pofon egyszerű. Ha feljössz az Atlasz weboldalára, akkor ott számos diákmunkát találhatsz. Ha szeretnél jelentkezni valamelyikre, akkor egyszerűen jelentkezz és regisztrálj. Ezután be kerülsz az Atlasz rendszerébe, majd telefonon vagy emailben fogunk keresni a további részletek miatt. Igazából gyorsan és egyszerűen történik minden, nem kell semmit sem túlgondolni:)

 

Diákként milyen munkák várnak rád?

Számos és változatos munkák közül választhatsz nappalis diákként az Atlasz iskolaszövetkezetnél. Irodai és könnyű fizikai munkák várnak rád egész évben. Könnyen találsz gyorséttermi diákmunkát, ruhaboltit, kasszázóst, könnyű fizikai munkákat. Hogy ha szereted a pörgést akkor a gyorséttermi diákmelót neked találták ki. Hogy ha szeretsz emberekkel kommunikálni, akkor az áruházi, ruhabolti munka kíváló lesz a számodra. 

Sokan nem szeretnek órákat ülni a monitor előtt, így nekik a könnyebb fizikai munka tökéletes megoldás lehet. Az biztos, hogy rengeteg típusú diákmelót választhatsz az Atlasz iskolaszövetkezetnél.

Az iskolaszövetkezet leveszi a válláról a terheket

Amennyiben, mint cég, szeretne diákokat alkalmazni, akkor bízza meg iskolaszövetkezetünket, mivel mindent elintézünk Ön helyett. Önnek annyi lesz a dolga, hogy megbíz bennünket és elküldi az adott pozíció elvárásait, mi pedig toborozzuk a diákokat, akikből Ön kiválaszthatja a legmegfelelőbb munkatársat. Ha szeretné, akkor előszűrést is vállalunk a jelentkezők közül.

Diákmunka