JÓL FIZETŐ DIÁKMELÓ - az egész országban!

JÓL FIZETŐ DIÁKMELÓ - az egész országban!

Atlasz diákmeló országszerte

Nincs még meg a tökéletes diákmeló? A cikk végére változtatunk ezen, bárhol is élsz Magyarországon! :) A nagyobb vidéki városokban rengeteg kiaknázatlan lehetőség van - mi szeretnénk segíteni abban, hogy megtaláld a legjobb diákmunkákat a közeledben.

Összegyűjtöttük 4+1 nagyvárost, ahol sokszínű diákmunkákat találsz és ahol folyamatosan hirdetünk meg új diákállásokat. Keresd meg a koli díját, a következő laptopod árát vagy a nyári fesztiválbérletre valót: ezekkel a diákmunkákkal nem lesz nehéz.

Nézzük is, hogy hol találhatsz jól fizető AtlaszDiák munkákat!

Sorsod Borsod, avagy diákmeló Miskolcon

Miskolcról mindenki tudja, hogy egy klasszikus iparváros, de ismered más arcát is? Ha a nagy kulturális élettel rendelkező városokra gondolsz, akkor lehet, hogy nem Miskolc ugrik be egyből, pedig ebben a városban is nagyon sok klassz hely van. Tudtad például, hogy a Miskolci Nemzeti Színházra annak idején a város lakói dobták össze a pénzt, amiből felépült? Vagy azt, hogy minden év őszén itt rendezik meg a Cinefest-et, ami a legnagyobb nemzetközi filmfesztivál az országban? Ezen kívül a belváros tele van zöld területekkel és régi épületekkel.

Persze nem csak kikapcsolódni lehet ebben a városban, hanem dolgozni is! Hát nem remek? A nagy ipari jelentőségnek köszönhetően itt fizikai munkában nincs hiány.

De nem csak az ipari ágazat esetén, hanem a szolgáltatási szektorban is bőven akad munkalehetőség. Az előzőekhez hasonlóan nagy előny, hogy Miskolc egyetemváros, így a munkaadók már kialakítottak olyan állásokat, ahol jól lehet alkalmazni a diákokat. Érdekelne diákmeló Miskolcon? Akkor nézd meg az aktuális miskolci állásajánlatainkat!

Hemzsegnek a diákmunkák Debrecenben!

diákmeló Debrecenben

Jártál már Debrecenben? Az ország második legnagyobb városáról joggal mondhatjuk, hogy az egyik legszebb, hiszen a belváros tele van régi épületekkel, széles utcákkal, mégis megtalálható minden, ami egy nagyvárosban.

A Nagytemplom és a főtér Magyarország kulturális öröksége és a Debreceni Egyetem kampusza nagyon jelentős a régióban. Debrecen környékén csúcs kirándulóhelyek vannak, közel a Hortobágy, ez sem véletlenül vált a Világörökség részévé. Ez csak pár példa a sok közül, de egyben megegyezhetünk: Debrecen diákmeló szempontjából ideális, hiszen egy gyönyörű, pörgős, fiatalos, de mégis élhető város.

Mivel Kelet-Magyarország legnagyobb egyetemvárosa, ezért a kereslet és a kínálat gyorsan találkozik: sok cég kínál diákmelót Debrecenben. Nem lesz majd gondod azzal, hogy megcsináld a szakmai gyakorlatod - várnak rád az irodai munkák és a gyakornoki helyek a városban található vállalkozásoknál.

Debrecent évről évre több turista látogatja meg, aminek a velejárója, hogy egyre több étterem és kávézó nyílik. Ezek a helyek pedig nagyon sok diákot foglalkoztatnak, hiszen egyre több segítség kell a konyhán és a kiszolgálás során. Vess egy pillantást az aktuális diákmunka ajánlatainkra Debrecenben és környékén!

Diákmeló Dunakeszin - mindent IS találhatsz

Lehet, hogy kevés izgalmas dolog jut eszedbe, ha meghallod Dunakeszi nevét, pedig ez a város is nagy múltra tekint vissza! Régen fontos kereskedőváros volt a Duna mentén - a folyó túloldalán pedig ott van Budakalász és a Lupa-tó, ami tökéletes chillezős hely télen-nyáron.

Dunakeszin számos kereskedelmi cég és speciális üzem található, valamint több nagy élelmiszerüzletnek és gyorsétteremláncnak is vannak itt üzletei. Emiatt tényleg változatos diákmunka-felhozatal vár, így te döntheted el, hogy a szupermarketek világa vagy a csirkesütős KFC diákmunka vonz jobban. Tehát itt jellemzően a multiknál fogsz tudni dolgozni: izgalmas állások és jó órabérek várnak rád. Sok esetben céges busz indul Újpestről, így akár budapestiként is dolgozhatsz Dunakeszin. Csekkold a dunakeszi diákmunkákat most!

Váci diákmelók - a Dunakanyar központja

Vácot a Dunakanyar központjaként is szokás emlegetni, ugyanis a település nagy jelentőséggel bír - évezredes történelme van, a 15. század óta fontos a kereskedelem szempontjából Magyarországon. A kulturális élet pezseg, akad program minden korosztálynak, sokan járnak ide kikapcsolódni. Nem árulunk el nagy meglepetést, ha azt mondjuk, Vácott pörög a turizmus.

A turizmus szárnyalása pedig jó hír nekünk, mert ez sok diákmunkát is jelent. Vácott is dolgozhatsz éttermekben, de szuperül fizető, izgalmas nyári diákmunka is várhat rád egy-egy gasztrofesztiválon.

Mivel Vác az ország középpontjában helyezkedik el, ezért sok gyár és áruház is a környékre települt, így diákként rengeteg fizikai munkalehetőség nyílik: raktáros vagy árufeltöltő diákmelót például gyakran találni. Mi is mindig hirdetünk váci, Vác környéki diákmunka lehetőségeket, csekkold őket, ha nem akarsz lemaradni!

Végül a diákmunka Budapesten - légy tűzközelben!

Atlasz Iskolaszövetkezet vidéki diákmeló

Budapest gyönyörű és sosem lehet megunni, hiszen annyi mindent lehet csinálni, legyen szó kultúráról, sportolásról vagy bulizásról. Ahány lehetőséget ad a város a szórakozásra, éppen annyi munkalehetőséget is kínál diákok számára. Mivel Budapest a legnagyobb egyetemváros Magyarországon, ezért ezer meg ezer gyakornoki helyet találhatsz, ahol simán dolgozhatsz suli mellett. Itt már nem csak a fizuról beszélünk: akár többet tanulhatsz a jövendőbeli szakmádról a kollégáidtól, mint az egyetemen.

Az irodista és gyakornoki munkáknál nem áll meg az élet: oltári sok gyár, üzem és raktár található a fővárosban és környékén. Ezeken a helyeken csaphatsz le egyszerű szerelésekre, csomagolásokra, raktári pakolásra, amelyek jól fizetnek és bőségesen kínálnak diákmelót.

A belváros csordultig van éttermekkel és kávézókkal, ahol mindig szükség van egy segítő kézre - hát még kettőre! Simán jelentkezhetsz baristának egy kis kávéházba a Körúton, dolgozhatsz felszolgálóként híres éttermekben, vagy te lehetsz a mosolygós pultos egy gyorsétteremben.

A fesztiválok idején pedig már szinte nem is kell keresned a host és hostess munkákat, annyi van belőlük, hogy ők találnak meg téged... Nézd meg a budapesti diákmunkákat és válogass az ajánlatok közül, akár kerületek szerint!

Regisztrálj diákmunkára és találj álláslehetőségeket országszerte!

Szupergyorsan és egyszerűen jelentkezhetsz, nem is kell hozzá más: csak érvényes diákigazolvány, saját bankszámla és a személyes irataid. Még be sem kell jönnöd az irodánkba a regisztrációhoz, ugyanis lehetőséged van online szerződni és interjúzni velünk. Azt említettem már, hogy rögtön legalább 10 féle kedvezményt is kapsz, amint regelsz? ;) Katt és már mehet is a regisztráció!

Diákmunka