Miért dönts a KFC diákmunka mellett?

Miért dönts a KFC diákmunka mellett?

 

Mindig is érdekelt, milyen lehet a KFC diákmunka? Miért dolgozik ott ennyi fiatal éjjel-nappal? Tapasztald meg saját magad, hiszen vár rád KFC diákmunka Budapesten és vidéken is! Most megmutatom, hogy milyen az élet a pult mögött, miért jó csirkét sütni és miért választják annyian a KFC-s diákmelókat az egész országban.

KFC diákmunka

Ha imádsz a KFC-be járni, akkor a munkát is épp annyira fogod szeretni: összegyűjtöttük a legfontosabb infókat a KFC-s diákmunkákkal kapcsolatban. Mire elolvasod, már nem is lesz kérdés, hogy milyen melót vállalj a suli mellé.

Ha már most tudod, hogy ez a neked való vendéglátós KFC munka, akkor kattints és jelentkezz!

Milyen munkák várnak a KFC éttermekben?

Ha már jártál életedben KFC-ben, akkor biztosan megfigyelted már várakozás közben az ott sürgő-forgó fiatalokat, akik készítik az ételed. Ha jelentkezel a KFC éttermek egyikébe, akkor rád is hasonló feladatok várnak.

Amennyiben otthonosan mozogsz a konyhában, akkor beállhatsz konyhai segítőnek, megtapasztalhatod hogyan készülnek a legfinomabb szendvicsek, mitől lesz roppanós a kukorica és mennyi idő kell a tökéletes sültkrumpli elkészítéséhez.

Ha jó a beszélőkéd, erősséged a kommunikáció és precízen dolgozol, akkor beállhatsz kasszázni. Egyszerre kell pontosan kezelned a pénzt és beszélgetned a vendégekkel: légy te, aki miatt a vásárlók jókedvűen távoznak az étteremből!

Amennyiben pedig mindig ég a kezed alatt a munka és szupergyorsan végzed a rád bízott feladatokat, akkor a csomagoló részlegen lesz a legtutibb helyed. Csak a kiadáskor kell a vendégekkel kapcsolatba kerülnöd, de így sem fogsz unatkozni egy pillanatra sem.

Előfordulhat olyan szemeszter, amikor napközben ki sem látsz a feladatokból, annyi mindent kell csinálnod az óráidra. Épp egy ilyen félévet tolsz? Akkor jó hír, hogy a KFC-nél választhatod az esti és hétvégi munka opcióját is, ha máskor nem érsz rá, de jól jönne a pénz.

Miért szuper a KFC diákmunka?

A KFC rengeteg olyan extra lehetőséget kínál, amiért megéri őket választani. Az első és talán legfontosabb előnye a KFC-s diákmunkának, hogy a beosztásodat rugalmasan alakíthatod. Mivel a dolgozók nagy része fiatal, gimis vagy egyetemista diák, ezért pontosan megértik, milyen nehéz összehangolni a munkát. 

A nyitvatartás elég hosszú a legtöbb étterem esetén, ezért hosszú napokat vagy akár éjszakai vagy hétvégi munkát is tudsz vállalni, hogy a hétköznapjaid szabadok maradjanak.

Kell még motiváció? Van még! A KFC-s diákmunka fizetés folyamatosan növekszik az ott töltött idő függvényében. A rugalmas munkarenddel így szép kis összegre tehetsz szert, amiből simán félre tudsz tenni jogsira, nyelvvizsgára vagy csak egyszerűen élvezheted az életet.

Mivel a csapat fiatalokból áll, így biztosan hamar találsz spanokat, akikkel együtt tolhatjátok végig a húzósabb napokat, egymást támogatva. A KFC ráadásul már az egész országban elérhető, a legtöbb nagyvárosban található étterem: simán találsz a közeledben is munkahelyet!

Szeretnél még többet tudni a KFC-s lét örömeiről? Nézd meg a KFC-ről szóló Youtube-videónkat, ha maradt még benned kérdés!

Milyen extrákat ad ez a munkahely neked?

Már most szuper munkahelynek tűnik, de ez még közel sem minden! 

A KFC célja, hogy összetartó közösséget kovácsoljanak az ott dolgozó emberekből. Kellemes környezetben dolgozni is könnyebb és a cégnek is az a célja, hogy hosszú távon tervezz a munkahelyeddel. A csapatépítő progik nagyon gyakoriak és változatosak, izgalomban sosem lesz majd hiány! 

Kiegészítő kis finomság: minden diákmunkás kedvezményt kap az összes KFC-be és a cégcsoport többi éttermébe: a Starbucksba, a Burger Kingbe és a Pizza Hutba is. Pizza, kávé, hambi, csirke: el leszel látva rendesen!

Ha KFC diákmunkára jelentkezel, biztos, hogy nem fogsz sokáig ugyanabban a pozícióban maradni, hiszen rengeteg előrelépési lehetőség van, ha jól végzed a munkádat. Minden egyes elsajátított feladattal az órabéred is tovább növekszik - motiváló, ugye? :) Ki tudja, lehet, hogy ha most jelentkezel, akkor rövid időn belül már te leszel az üzletvezető? ;)

Hogyan jelentkezhetsz KFC diákmunkára?

Ha tetszett, amit eddig olvastál és KFC diákmunka jelentkezésen töröd a fejed, akkor nálunk ezt pár perc alatt megteheted!

A jelentkezés első lépése a diákszövetkezetbe történő regisztráció. Törekszünk arra, hogy megkönnyítsük az életed és elkerüljük a felesleges köröket, ezért már online is elintézhetsz mindent a regisztrálással és leszerződéssel kapcsolatban. Nincs papírozás, bejárkálás, időhúzás, sorban állás: 2019 van, nem? :)

A honlapunkon töltsd ki az adataidra vonatkozó részt (itt az érvényes diákigazolványodra, bankszámlaszámra, lakcímre és személyi igazolvány számra lesz szükséged), majd a szerződésedet megkötheted velünk a weboldalon keresztül. Kollégáink gyorsan feldolgozzák az adatokat, így akár már a regisztrációd napján jelentkezhetsz is a KFC-s állásra!

Szűrj rá a KFC munkákra vagy kattints ide, és nézd meg melyik a hozzád legközelebb eső étterem! A munkaleírás mindig részletesen tartalmazza a bruttó bért és a feladat leírását, de ha kérdésed lenne, szívesen segítünk. Regisztrálj és csapj le az egyik pozira!

Miért szeretik a diákok a KFC diákmunkát?

A diákok többsége egész nap az iskolapadban ül ingerszegény környezetben, ezért pörgős munkára van szükségük, ami visszazökkenti őket a való életbe. A KFC-ben az élet sosem monoton és unalmas, és pikk-pakk eltelnek a munkaórák, hiszen folyamatosan változatos feladatokat végzel.

Az első munkahely élménye meghatározó lehet a későbbiekben, és mindenkiben ott van a csapathoz tartozás vágya. Ha diákként olyan munkahelyet keresel, ahol megbecsülnek és fejlődési lehetőséget biztosítanak neked, akkor a KFC-nél a helyed! 

És hogy még egyszer az anyagiakat említsük, mindenki szeretne jól keresni, ez nem meglepő. A KFC diákmunka órabére folyamatosan emelkedik, már pár hét után már fizuemelést kaphatsz, ha jól teljesítesz. A munkarend rugalmassága miatt te magad alakíthatod, hogy mikor és mennyit szeretnél dolgozni, amit nagyon kevés helyen tehetsz meg és hatalmas könnyebbség suli mellett.

Egy biztos: a KFC diákmunkát csípni fogod, ha bírod a pörgős melót és szeretnél fix munkahelyet. Kattints ide a KFC állásajánlatokért: csirkesütésre fel!

Diákmunka