4 SZUPER ÁLLÁSPORTÁL, ami segít a munkakeresésben

4 SZUPER ÁLLÁSPORTÁL, ami segít a munkakeresésben

 

Ha új munkát keresve böngészel a netes állásportálokon, valószínűleg neked is eleged van a vonzó, ám ködösítő hirdetésekből, amelyekből nem derül ki, hogy az egyes lehetőségek a gyakorlatban mit is jelentenek. Olyan hirdetéseket szeretnél látni, amelyek nem árulnak zsákbamacskát: kiderül belőlük a fizetés, a munka valós jellege, a klisék helyett pedig reálisan kifejtett elvárások szerepelnek. Teljesen megértjük!

Fel fog merülni a kérdés, hogy a különböző munkalehetőségeket kínáló felületek közül melyik tekinthető valóban megbízhatónak. Az alábbiakban áttekintettük a magyar interneten elérhető különféle, igazoltan működő lehetőségeket - böngéssz ezeken!

1. Atlaszmunkák.hu virtuális állásportál - egy kattintásra az új állásodtól

legjobb állásportál

Az Atlaszmunkak.hu egy ingyenes állásportál, ahol szinte akármilyen munkaterületen vagy pozícióban gondolkozol, megtalálod a számításod.Vállalkozásunk diákszövetkezetként is működik.

A regisztráció álláskeresőként alig 2 percet vesz igénybe és ha szeretnéd, automatikus önéletrajzot is generálunk számodra az adataid alapján. A jelentkezés innentől bármelyik állásra csupán egy kattintásba kerül!

A cégek hirdetéseinél az elsődleges szempont az átláthatóság. Az állások megjelenése előtt minden céget leellenőrzünk és csak a valódi ajánlatok jelennek meg, ahol világos, hogy a kiválasztott állásban milyen fizetésre számíthatsz. Ezen kívül kötelezően fel kell tüntetni minden lényeges részletet a cég nevétől a munka helyéig és idejéig.

2. Egyházi állásportál - ha egyházi intézménynek dolgoznál

Ha hosszú távú, megbízható munkahelyet szeretnél a versenyszférára jellemző bizonytalanságok nélkül, az egyházi intézmény jó választás lehet. A néhány éve létrehozott egyhaziallas.hu állásportál egy helyen gyűjti össze az egyházi tulajdonban lévő intézmények – így iskolák, kórházak, szociális otthonok – kínálta munkalehetőségeket. Ezek a munkák bizonyos esetekben, például az egyházi iskolák és otthonok esetében magasabb fizetést is kínálnak, mint hasonló jellegű állami megfelelőik.

A portál ingyenes, a lehetőségekre egyenként lehet jelentkezni a neved, az e-mail címed és az önéletrajzod elküldésével az egyes hirdetések alatt. Az oldalon regisztrálni egyelőre nem lehet, viszont e-mailes értesítést beállíthatsz a téged érdeklő területtel kapcsolatos álláslehetőségekre.

A kínált munkalehetőségek között nem csak tanítói, tanári és óvodapedagógusi pozíciók közül válogathatsz, hanem gazdasági, menedzsment, kommunikációs vagy fizikai munkát kínáló - például konyhai, takarító vagy karbantartói - hirdetések között is.

3. Közigazgatási állásportál - ha a közszféra a te tereped

állásportál senior munkalehetőségekkel

A közszférát munkafeltételek szempontjából a versenyszféránál nagyobb biztonság, ám gyakran alacsony fizetések jellemzik. Ha ilyen jellegű állást keresel, elsőként a Belügyminisztérium által működtetett közalkalmazotti állásportálon, érdemes körülnézned. Itt az állam fennhatósága alá tartozó intézmények valamennyi aktuális állásajánlatát megtalálod: a megbízók nagy részben iskolák, kórházak, kormányhivatalok.

A közszolgálati állásportálra minden legalább középiskolai végzettségű, büntetlen előéletű magyar állampolgár regisztrálhat. Ha szeretnéd, adataid ezt követően bekerülnek a toborzási adatbázisba, hogy a hozzád illő, épp embert kereső közintézmények adott esetben megkereshessenek.

Az oldalon érdemes a bővített keresés funkciót használni, amivel nem csak pozíció, hanem megye és helységnév szerint szűrhetsz az álláslehetőségek között, továbbá az elvárt képzettség, tapasztalat, a jogviszony időtartama vagy épp a foglalkoztatás jellege szerint is tovább finomíthatod a keresésed.

4. A Munkaügyi Központ állásportálja - a Virtuális Munkaerőpiac

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal kirendeltségeivel, a munkaügyi központokkal az állam az álláskeresők nyilvántartásával és elhelyezkedésük segítésével foglalkozó szerve. A Virtuális Munkaerőpiac ingyenes online álláspiacot elsősorban azoknak készítették, akik munkanélküliként keresnek új lehetőségeket.

Ez az oldal kifejezetten a hivatal által regisztrált keresők számára készült, így a regisztrációhoz önéletrajz és TAJ-szám mellett a munkaügyi központban igényelhető IR-azonosítóra is szükség van.

Az állami állásportál a munkakeresők és az álláshirdetések valódiságának folyamatos ellenőrzésére törekszik. Az oldalon kínált állások legtöbbje a kereskedelem, értékesítés és a fizikai munka területhez tartozik.

Ennél az állásportálnál is számos szempont alapján kereshetsz az álláshirdetések között: az elvárt képzettség, a foglalkoztatás jellege, a munkavégzés helye és a kínált bruttó bérsáv regisztráció nélkül is látható, azonban a pontos cégnév csak regisztrált álláskeresők számára elérhető.

Szeretnéd, ha inkább a munka keresne téged?

virtuális állásportál

A legtöbb munkakereső vágya egy olyan felület, ahonnan a versenyszféra egészére ráláthat olyan módon, hogy az egyes állásokhoz tartozó feltételek is világosak.

Az Atlaszmunkak.hu pontosan ezt kínálja, emellett a jelentkezés és a keresés folyamata is annyira könnyű, amennyire csak lehetséges. Miután legeneráltad az önéletrajzod, csak rá kell kattintanod a kiválasztott állásajánlatra és a rendszer máris összeköt a kiszemelt céggel. Ezt követően jelentkezésedre 24 órán belül garantáltan választ is fogsz kapni.

A kényelmes jelentkezéshez pedig az is hozzájárul, hogy a regisztrációtól a jelentkezésen át, akár az interjúig a folyamat teljesen online zajlik, így még inkább azt érezheted, hogy az álláslehetőségek házhoz jönnek.

Persze, akkor se keseredj el, ha nem kaptad meg az áhított munkát, hiszen képzett tanácsadóink ingyen segítenek a további keresésben és ajánlanak újabb munkalehetőségeket. Így onnantól, hogy rászántad magad az új állás megszerzésére, nálunk a munka fog keresni téged.

A regisztráció további előnye, hogy kedvezmény programunk keretében számos partnerünk szolgáltatásait veheted igénybe a munkakeresés ideje alatt: atlaszos mobilflotta, edzőterem, nyelviskola és jogsi vár rád!

Böngéssz állásportálunkon folyamatosan frissülő álláshirdetéseink között, regisztrálj és keresd kedvezményeinket a profilod Kedvezmények menüpontjában!

Állásajánlatainkat ide kattintva éred el: sok sikert a munkakereséshez!

Főállású munka