A legjobb DIÁKSZÖVETKEZET Budapest szívében

A LEGJOBB DIÁKSZÖVETKEZET Budapest szívében

Diákszövetkezet Budapest szívében

Hallottál már az Atlasz diákszövetkezetről? Az Atlasz egy népszerű diákszövetkezet Budapest szívében, ahol számtalan diákmunkát találsz. De melyik meló állhat hozzád a legközelebb? Segítünk, hogy mire figyelj, amikor a bőség zavarából válogatsz.

diakmunka budapest

Diákszövetkezetről dióhéjban

A diákszövetkezetek lényegében olyan speciálisan működő szervezetek, melyek segítségével törvényesen dolgozhatsz diákként. Eddig mindegyik ugyanezt tudja: innen jönnek a bugok és feature-ök.

Egy jó iskolaszöviben az a szuper, hogy védi az érdekeidet, a jogaidat, nem egyedül kell boldogulnod a cégekkel.

A diákszövetkezet nem csak egy biztonsági háló, jogi háttér, hanem lényegében egy munkaközvetítő. Téged, mint iskolaszövetkezeti tagot ügyfélként kezelnek - segítenek a szerződésben, az állásinterjúra való felkészülésben, bármilyen felmerülő kérdésben. A legjobb budapesti diákszövetkezetek ezt úgy teszik, ahogy NEKED szükséged van rá: online, elektronikusan, érthetően.

A diákszöviken keresztül vállalt melók valóban rugalmasak és összeegyeztethetők a sulival. Hiszen arra a tényre épül az egész rendszer, hogy még tanulsz, és amellett szeretnél dolgozni. A rugalmas munkák mennyisége már diákszövetkezet-függő Budapesten is: válassz olyat, ahol nem csak a szótárból ismerik a home office-t és a részmunkaidőt.

Ha szeretnél még több infót  megtudni a diákszövetkezetek működéséről, olvasd el erről szóló korábbi blogbejegyzésünket is!

Diákszövetkezet Budapest - a diákszövik Mekkája

diakszovetkezet budapest varosaban

Nem meglepő módon a legtöbb diákszövetkezet Budapesten működik, és ebből kifolyólag főleg a fővárosba, valamint környékére közvetít. A budapesti kínálat sokszínűsége azonban nem csak diákoldalról ered: egyszerűen több cég és munkahely van itt, amelyik diákokat foglalkoztat, ráadásul kecsegtetőbb fizetéseket is csalogatnak a cégek.

A főváros persze suli szempontból is kiemelkedő, hiszen itt vannak az ország legnagyobb és legnépesebb diáksereggel bíró egyetemei: az ELTE, a BME, a Corvinus és társaik.

A verseny tehát nagy, a választás pedig nehéz: ezért a budapesti diákszövetkezetek különböző kedvezményekkel, újító szemlélettel próbálják magukhoz csábítani a diákokat. Egy tuti diákszövetkezet Budapesten le van szerződve a legjobb munkahelyekkel, hogy egyetemistaként ütős fesztiválokon, pro szakmai gyakorlati helyeken és extra magas fizukért dolgozhass.

Ám érdemes tudni, hogy diákként egyszerre több szövetkezethez is beregisztrálhatsz, így változatosabb lesz a kínálat: hiszen minden szövetkezet más-más cégeknek közvetít.

Rögtön kezdd velünk, mert nálunk online leszerződhetsz, taggá válhatsz és munkára is jelentkezhetsz! ;) A magas órabéreket már említettem? Ezt kár lenne kihagyni, nem?  

Regisztrálok hozzátok!

 

Minek nekünk egyáltalán diákszövetkezet?

Ahogy már említettük, a legfontosabb előnye: az érdekképviselet. Egy diákszövetkezet által közvetített munkánál nem fordulhat elő, hogy nem fizetik ki a munkabéred, vagy hogy a szabályok ellenére túlóráztatnak. Mindig bejelentett munkához és legális fizetéshez jutsz a szövin keresztül.

Persze jó, ha te is tisztában vagy az alapvető jogokkal és a diákmelózás törvényi szabályozásával, de a munka világában még kevésbé járatos, elfoglalt diákként nagyon előnyös, hogy ennyi terhet leveszünk a válladról, igaz?

Melyiket válasszam? 

Segítünk, milyen szempontokat érdemes figyelembe venned, ha budapesti diákszövetkezetet keresel:

Megbízható diákszövetkezet

Nézz utána véleményekben, kommentekben, hogy mik az általános tapasztalatok a diákszövivel kapcsolatban. Utalják a fizut a megígértek szerint? Lehet rájuk számítani, ha gondod akad a munkáltatóddal? Partnerként kezelnek? 

Diákmunka fizetés

Egyrészt fontos, hogy mindig egy adott dátumon és a teljes összeget utalják, hiszen így tudsz tervezni a pénzeddel. Másrészt a konkrét összegek is számítanak - mi az AtlaszDiáknál mindig 1000 Ft feletti nettó órabérekre törekszünk.

Céges kapcsolatok

Nézd meg, mennyi, és legfőképpen milyen partnercégei vannak a diákszövetkezetnek Budapesten. Hol fogsz tudni dolgozni, ha őket választod?

Diákszövetkezet Budapesten - de hol?

Hol van helyileg a diákszövetkezet Budapesten? Útba esik? Vagy épp elérhető náluk az online ügyintézés, hogy egyáltalán ne kelljen kilépni otthonról? :) (Nálunk simán. :) )

Szövetkezeti rugalmasság

Elvárható, hogy ez ne csak a közvetített munkákban, de a diákszövetkezet hozzáállásában is megjelenjen - akár be kell menned papírokat intézni, akár problémád adódik az elvállalt állással, számíthass rájuk. Az AtlaszDiáknál fiatal ügyintézők várnak - sokan szintén diákok, mint te! :) - és minden ilyen helyzetre átlátható szabályok vannak.

Diákszövetkezet Budapesten 16 éveseknek

18 év felett sokkal több a lehetőség, de 16 éves kortól már dolgozhatsz - nézd meg, hogy hány éves kortól végezhetőek a melók, tudsz-e már az adott szövinél dolgozni. Nálunk 16 éves kortól kezdhetsz, szuper órabérekkel várunk! :)

+1: FUN-faktor

A baráti társaságból többen is munkát vállalnátok? Buli lenne munkaidőben is együtt lenni, együtt tapasztalatot szerezni? A jó fej diákszövetkezeteknél akár ilyen kérdésekben is tudnak segíteni - melózhattok együtt! Segítünk hogy a legtutibb bulizós-utazós munkáinkról (helló, fesztiválok! ;)) a barátaid se maradjanak le. Addig is toljatok egy gyors közös regisztrálást! 

Atlasz Diákszövetkezet Budapest

Az Atlasz diákszövetkezet Budapesten működik, de az online ügyintézésnek köszönhetően bárhonnan regisztrálhatsz hozzánk. Erősségünk, hogy szigorúan megválogatjuk és ellenőrizzük a céges partnereinket: nálunk tuti biztos, hogy nem fogsz kikötni pl. egy csődközeli állapotban lévő cégnél.

Fő motivációnk, hogy segítsük a diákokat, akik nem is olyan rég még mi magunk voltunk. Éppen ezért tudjuk, mit akarsz: gyors, rugalmas, kényelmes használatot. Egy fiatal, segítőkész csapatot, akik nem fognak lenézni, ha nem értesz valamit a szerződésben. Valami pluszt, ami hozzájárul a diákévek kimaxolásához.

Szakmai gyakorlat, otthonról végezhető diákmunka vagy hétvégi diákmeló? Mindegy, nálunk biztosan megtalálod a hozzád illőt - ráadásul magas órabérekkel.

2015-ös alapításunk óta több, mint 35 ezren regisztráltak a cégcsoportunkhoz munkakeresési céllal - hiszen 2016 óta főállásút, 2017-től pedig nyugdíjas munkaerőt is közvetítünk - úgyhogy szólhatsz a családnak is! :)

A fizetésedet minden hónap 10-én utaljuk - bármi történjék is. Minden egyes jelentkezésedre 2-3 napon belül visszajelzést kapsz. Hozzánk mindig fordulhatsz, nálunk alap a gyors és folyamatos kommunikáció, problémamegoldás. Tőled is pont ugyanezt várjuk el: pontosság, kommunikáció, együttműködés - mi miért viselkednénk máshogy? :)

AtlaszDiák kedvezmények: ilyen egy fullextrás diákszövetkezet Budapesten

Ezek azonban szerintünk csak az alap elvárások - mi azért vagyunk különlegesek, mert nem csak a munka, de az élet minden területén szeretnénk előnyöket nyújtani a nálunk dolgozó tanulóknak. Nem csak munkaközvetítő cég, hanem valóban egy szövetkezet akarunk lenni - valódi közösséggel.

Ezért van az, hogy nálunk dolgozó diákként hozzáférhetsz egyedi, diákbarát ajánlatokhoz és kedvezményekhez - ráadásul a listánk folyamatosan bővül. Szóval legyen az a nyelvvizsga vagy jogsi megszerzése, a havi kondibérlet vagy a telefonszámla terhe, vagy esetleg a haverokkal való szórakozás - biztos lehetsz benne, hogy nálunk mindenre találsz valami pénztárcabarát megoldást! 

Neked se esik ki a mobil a kezedből? Hát nekünk se!

online szerzodes budapesti diakszovetkezetnel

Nálunk nem szükséges személyesen bejönnöd a papírmunkához: online, mobilon is regisztrálhatsz, sőt, a diákszövetkezeti taggá váláshoz szükséges szerződést is online intézheted. A munkához szükséges elektronikus jelenléti ívet weboldalunkon vezetheted, és sok partnerünkhöz akár már videós állásinterjúval is bejuthatsz.

Ha mindez nem lenne elég 21. századi, nálunk chatbotokkal egyeztethetsz az élet nagy dolgairól, mint a pályaválasztás és bérkalkulátorral számíthatod ki a várható fizetésed. Önéletrajzot is generálunk neked, ha a munkakereséshez épp arra van szükséged, nem neked kell szerkesztgetni.

Mindezek alapján büszkén mondhatjul el magunkról, hogy Budapest legjobb diákszövetkezetei közé tartozunk. Ha szeretnél te is részese lenni az AtlaszDiák-sikersztorinak, jelentkezz hozzánk! Hiszen már tudod - csak egy perc az egész! ;)  

AtlaszDiák akarok lenni!

Diákmunka