Budapesti DIÁKMUNKA: a lehetőségek tárháza

Budapesti DIÁKMUNKA lehetőségek - suli mellé

Budapest diákmunka szempontjából a legjobb hely, ahol valaha lehetsz – megmutatjuk miért! Sorra vesszük azokat a különleges diákmunkákat, amelyekből a fővárosban találod a legjobbakat! Ha a fővárosban szeretnél diákmunkát találni, akkor viszonylag könnyű dolgod lesz. Az Atlasz diákszövetkezet segít számodra megtalálni a legszuperebb diákmunkát.Rentegeg budapesti diákmunkát itt megtalálsz: Diákmunkák

Budapest, te csodás - Miért olyan jó itt élni?

Budapest diákmunka

Mielőtt belevágunk a legjobb budapesti állások bemutatásába, beszéljünk arról, miért is a lehetőségek tárháza Budapest? A fővárosban mindenki megtalálhatja a számításait, az élet minden területén. Sokkal több lehetőség megnyílik a diákok számára, mind diákmunka szempontjából, mind szórakozás szempontjából egyaránt.

A fővárosban állandóan rengeteg érdekes program van, alig lehet választani a kiállítások vagy a színházi előadások között a bőség zavarában. Itt állandó pörgés van, mindig van mit csinálni az amúgy eseménytelen órákban is. Este pedig hatalmas bulik várnak, illetve számos hangulatos pub áll a rendelkezésedre:)

Itt vannak az ország top egyetemei, így oktatás szempontjából első helyen áll, így nem véletlen, hogy nagyon sokan költöznek fel vidéki városokból. A magyar és külföldi cégek magyarországi központjai döntő többségben Magyarországon találhatók, hiszen ez az ország kereskedelmi központja. Ezekből kifolyólag sokkal több munka vár rád, mint vidéken, és általában magasabb fizut is kapsz. Az Atlasz diákszövetkezet oldalán rengeteg budapesti diákmunkát találhatsz, így érdemes átböngészned. Lássuk milyen diákmunkák közül választhatsz Budapesten!

Részmunkaidős diákmunka Budapesten

Pesti egyetemista vagy, aki suli mellett szeretne függetlenedni otthonról vagy csak szimplán jól jönne az extra pénzt? Talán szakmai tapasztalatot akarsz gyűjteni? Nagy szerencséd van, hiszen bármikor akad részmunkaidős diákmunka Budapesten. Részmunkaidős állásról bővebben itt olvashatsz: részmunkaidős állás

A tanulmányaidnak vagy az érdeklődési körödnek megfelelően szinte minden területen találsz munkát: van IT-s, könyvelői, HR-es vagy más adminisztratív munkalehetőség az egész városban. A munkaadók közt ott vannak a kisvállalkozásoktól kezdve a startupokon át egészen a nagy multik is, akik szívesen nyitnak a diákmunkások felé. Szóval számos lehetőség van, amelyet érdemes kihasználnod. Diákszövetkezetünk segít abban, hogy a neked való állást elcsíphesd.

A diákmunka budapesti egyetemistáknak azért előnyös, mert megszerezheted a szakmai gyakorlatodat is vele. Nem csak szimplán aktatologatásból áll a napod, hanem komoly szakmai feladatokat is kaphatsz a munkahelyeden, amely a további fejlődésedet fogja elősegíteni. Ez pedig segít eligazodni abban, hogy kialakuljon mivel is szeretnél pontosan foglalkozni a szakterületeden belül. Jobban belekósolj a dolgokba. Ha jól teljesítesz, akkor pedig benne van a pakliban, hogy a suli befejezésekor főállásba is felvesznek.

Felkeltettük az érdeklődésed? Nézd meg a honlapunkon az aktuális részmunkaidős állásokat!

Diákmunka Budapesten nyárra

Budapest nyáron sokkal szabadabb, ahogy mondani szokás. Nos, ezt mi megerősíteni és megcáfolni sem tudjuk, viszont abban biztosak vagyunk, hogy ilyenkor találod a legszórakoztatóbb melókat a városban!

Május közepétől Budapest átváltozik a fesztiválok városává, és itt ne csak a zenei fesztekre gondolj, hanem a rengeteg gasztro- és kulturális fesztiválra, amiből tavasz végétől szeptemberig szinte minden héten van egy. Az ilyen progikon van bőven Budapesten diákmunka nyárra: segíthetsz szórólapozni, standolni, jelentkezhetsz termékkóstoltatásra és igazából bármilyen más klasszikus hostess munkára.

A nyár kezdete egyet jelent azzal, hogy megkezdődnek a napközi és hétvégi táborok az iskolásoknak, akiknek animátorként szórakoztathatsz programokkal, miközben te sem terheled le magad túlságosan.

És akkor ugye ott vannak a nagy fesztiválok, ahol könnyű fizikai munkára jelentkezhetsz. Szerintünk ez az egyik legjobb diákmunka Budapesten nyáron: ingyen fesztiválozhatsz a munka végeztével és még pénzt is kapsz azért, hogy jól érezd magad. Cserébe csak napi pár órát kell feláldoznod színpadépítésre, pakolásra. Viszont ha haverokkal együtt csinálod, akkor ez az idő is szinte elröppen. És persze nem csak a bulizásról szól az ilyen munka: megtudhatsz magadról is egyet s mást, például azt, hogy mennyire tudsz csapatban vagy néha feszített tempóban dolgozni.

Budapesti diákmunka a vendéglátásban

Ha élsz-halsz a gasztronómiai élményekért, akkor Budapest nem fog cserben hagyni, hiszen a város tele van klasszikus éttermekkel és kis alter helyekkel, így a világ minden konyháját megkóstolhatod, kedvtől függően. Mivel a fővárosunk nagy figyelmet kapott az elmúlt években, ezért egyre több turista látogat ide minden évben, ami azt jelenti, hogy nagy a pörgés ezekben az éttermekben és kávézókban, péntek délután például szinte lehetetlen beülni bárhova a Körút környékén, annyira tömöttek.

És ez miért jó nekünk? Hát azért, mert a nagy érdeklődés több budapesti diákmunkát jelent számunkra! Próbáld ki milyen nagy éttermekben, vagy akár étteremláncoknál dolgozni kasszásként és felszolgálóként, vagy nézd meg a konyhán hogyan készülnek a legfinomabb kaják. Ha szereted a pörgést, akkor mi a KFC-t tudjuk ajánlani, de ha olyan helyet keresel, ahol kevésbé feszített a tempó akkor válassz egy eldugottabb helyen lévő kis kávézót. A vendéglátózás ideális hétvégi munka Budapesten, de akár rész- vagy teljes munkaidőben is tolhatod suli mellett!

Éjszakai diákmunka Budapesten

Budapest diákmunka lehetőségek

Az életmódod egy bagolyéhoz hasonló és nem okoz gondot az éjszakázás? Akkor tuti vár rád egy szuper éjszakai diákmunka Budapesten! Egyetem mellett ideális lehet, hiszen ha telített az órarended és semmiképpen nem tudsz besűríteni nappali diákmunkát a napjaidba, akkor simán elmehetsz alkalmanként éjszakai melóra vagy akár rendszeresen is csinálhatod hétvégente.

Na de milyen éjszakai munkák vannak? Legtöbbször fizikai munkák közül választhatsz: rengeteg áruház hirdet árufeltöltő diákmunkát Budapesten, de ruhaboltokba is elmehetsz éjszakai leltárra vagy segíthetsz boltok berendezésében, hiszen általában éjszaka szokott történni. Ha szereted a pepecselős munkákat, akkor pedig simán találsz szerelői munkát a külső kerületekben.

Ha úgy érzed, a fizikai munka nem a te asztalod, akkor a belvárosban sok promóciós munkalehetőség van rendezvényeken, ahol te intézheted a regisztrációt, a termékkóstoltatást vagy az ajándékosztást.

Fontos, hogy az éjszakai munkának egy kikötése van: csak 18 év felett alkalmazhatnak, így ezt tartsd észben, mielőtt jelentkezel!

Regizz az AtlaszDiákhoz a legjobb budapesti állásokért!

Eldöntötted, hogy szeretnél belevágni a Budapesti álláskeresésbe? Jelentkezz hozzánk és találd meg a tökéletes diákmunkát. Nálunk nagyon sok a budapesti diákmunka 18 év alatt és egyetemistaként is. A regisztrációnak csupán két feltétele van, így ha már betöltötted a 16-ot és van érvényes diákigazolványod, akkor jelentkezhetsz is. Ha nem tudsz személyesen regisztrálni, vagy ha szereted a kényelmes megoldásokat, akkor kösd meg velünk a szerződésedet online pár kattintással.

Miért válassz minket? Célunk, hogy ne csak munkaerőközvetítőként tekints ránk, hanem szeretnénk segíteni eligazodni a munka világában, hiszen pályakezdőként ez nem is olyan egyszerű. Ezért kollégáink bármikor szívesen segítenek megtalálni a neked való munkát és válaszolnak a kérdéseidre.

Szeretnénk, ha munka mellett a szabadidődben is jól éreznéd magad, ezért céges partnereinkkel közösen rengeteg kedvezményt biztosítunk, amit regisztráció után bármikor használhatsz.

Segítségre van szükséged a szakmaválasztásban? Írj rá valamelyik chatbotunkra, aki segít neked eldönteni milyen pályára lépj vagy kérés szerint elküldi neked a legjobb állásokat.

Regisztrálj hozzánk és találj álommunkát Budapesten!

Diákmunka